El Sarrià ha perdut aquesta tarda a casa contra el Sòria (27-28) en un partit on els dos equips buscaven no allunyar-se massa de la permanència. Finalment, els dos punts han estat pel conjunt castellà que, d'aquesta manera, ha superat als gironins en la classificació.

L'equip dirigit per Josep Espar ha sabut capgirar un desavantatge de tres gols (9-12) en contra en la primera meitat. Amb només quatre minuts ha passat a tenir aquest desavantatge de tres gols a posar-se dos amunt (14-12), tot i que al descans s'ha arribat amb empat a 15. En la represa, han estat els visitants que han capgirat el marcador, i del 23-21 s'ha passat al 23-25. Tanmateix, s'ha entrat en els últims nou minuts amb empat a 25, tot i que al final, el Sòria ha estat una mica més encertat i s'ha emportat la victòria.