L'Espanyol i la selecció d'Andorra cadet-juvenil disputaran la final F20 de la 20a edició del Torneig MICFootball. El partit es disputarà dissabte 16 d'abril a les 5 de la tarda a l'estadi Municipal de Palamós.

Els dos equips han obtingut l'accés a la final aquest matí al camp municipal de Tossa de Mar: les blanc-i-blaves contra el Cornellà del Terri (11-0) i les andorranes davant el Cambridge United (1-0).

L'Espanyol és el vigent campió del torneig i repeteix classificació per la final després de guanyar amb solvència tots els partits. A la fase de grups, s'han desfet del Cassà (0-5), la Grama (7-0) i el Cambridge United (11-0). Per la seva banda, el quadre andorrà havia guanyat al Copiapó xilè (0-3), el Palafrugell (0-2) i va empatar amb el Cornellà del Terri.

8 equips i categories mixtes

Un total de 8 equips formen part del grup femení F20 del MICFootball: RCD Espanyol, CEFF Copiapó (Xile), CRC Cambridge United (Regne Unit), selecció d’Andorra, Futfem Talents Academy barceloní i els gironins FC Palafrugell, AE Cornellà del Terri i UD Cassà. A més, en aquesta edició l’organització ha permès que totes les categories masculines siguin mixtes i que els equips puguin incorporar jugadores.

L'Espanyol va ser el campió de la darrera edició, el 2019, després de desfer-se del València CF a la tanda de penals de la final. El MICFootball ha comptat amb partits de futbol femení en gairebé totes les seves edicions. El primer campió va ser el Rayo Vallecano, el 2001. Equips del París Saint-Germain, UD Levante, Club Atlético de Madrid o UE l'Estartit també han alçat el títol al llarg de la història.