L’Uni Girona i el GEiEG han acordat finiquitar el conveni de col·laboració que tenien des de l’any 2015 i, per tant, no es renovarà. En conseqüència, cada club anirà pel seu compte a partir de la temporada vinent. Els problemes que hi ha hagut aquest curs amb la dificultat per pujar jugadores del GEiEG de la Lliga Femenina 2 -que ja va deixar de dir-se GEiEG Uni i només s’anomenaven així la resta d’equips de la base- a l’Spar Girona i d’altres desavinences han desembocat a aquesta decisió per part de les dues parts. Sense aconseguir trobar una fórmula que funcionés, les dues entitats emetran un comunicat conjunt per explicar-ho.

És per això que l’Spar Girona està convocant reunions amb els pares i les famílies per explicar el seu projecte de futur amb la intenció de crear una estructura d’equips base. «Amb el compromís que tenim amb totes les jugadores que formen part del GEiEG Uni, que tenim ganes d’explicar-vos el nostre nou i engrescador projecte. D’explicar-vos-ho personalment a les famílies i a les jugadores, de donar resposta a tots els dubtes que pugueu tenir i de conèixer les vostres inquietuds», explica l’Uni en una carta adreçada a tots els equips que fins ara competien sota l’aixopluc de les dues entitats.

El club presidit per Cayetano Pérez ha programat diverses reunions segons l’any de naixement de les jugadores. S’iniciaran aquest divendres per a les nascudes l’any 2005 i finalitzaran el proper dimecres 4 de maig per a les nascudes l’any 2007. La convocatòria per al Júnior Preferent es deixarà per més endavant «per no interferir» amb el Campionat d’Espanya. Aquesta setmana es donaran més detalls del projecte.