En l’altre semifinal el Perfumerías Avenida va agafar avantatge després de guanyar a la pista del Cadí La Seu per set punts de diferència (66-73). Encoratjades pel seu públic i amb la motivació de jugar tota una semifinal de lliga, les lleidatanes van jugar de tu a tu contra les de Salamanca i van estar a punt de donar la sorpresa. Tot i anar durant tot el partit a remolc, mai es van rendir i les de Roberto Íñiguez tampoc van arribar a trencar el marcador. Tot el contrari, el Sedis es va arribar a posar a quatre en l’últim període (54-58). Després, però, les visitants van mig encarrilar el partit amb un parcial de 2-7 (56-65). Faltaven quatre minuts, i el que no volien les de Bernat Canut és que l’eliminatòria quedés ja sentenciada. Etxarri, amb un triple en l’últim sospir va col·locar el definitiu 66-73. El Perfumerías Avenida, doncs, té un avantatge de set punts que defensarà dijous al Würzburg.