L’Enduro Salines, que ha atrapat la seva edició número 11, ha servit perquè es disputi el Campionat de Catalunya d’Enduro. Va ser el passat diumenge, a Maçanet de Cabrenys i amb un total de 150 participants en una prova que servia per inaugurar també el calendari 2022 de la Copa Pirineus MTB.

Després d’un recorregut de 32,37 quilometres, els més ràpids de la jornada van ser Alex Rudeau (Accous VTT) i la catalana Ares Masip (Escapa Club Ciclista). Aquesta última, a més, revalidava el títol de campiona de Catalunya aconseguit l’any passat a Pont de Suert. El podi el van completar Youn Deniaud i Nathan Secondi, mentre que el quart lloc va ser per a Adrián Cuéllar (Medinyà Agrupació Esprotiva), qui es va proclamar campió sub23. El títol en categoria Elit va ser per a Eduard Taberner (Donda Bikes Club), mentre que la victòria en Màster 30 se la va apuntar Xavier Domènech (Escapa Club Ciclista). Pau Olm i Gil Vidal, del Vic-ETB van ser els guanyadors en Júnior i Cadet, respectivament,

El 14 i 15 de maig li arriba el torn a la disputa del Superenduro d’Arfa (Alt Urgell).