El pilot espanyol Pedro Acosta (Kalex) ha signat la seva primera pole en Moto2 i sortirà primer en la carrera del Gran Premi de França, setena cita del Mundial de motociclisme, amb el seu company Augusto Fernández (Kalex) partint tercer.

D'aquesta manera, el de Mazarrón, vigent campió de la cilindrada petita i que es va posar aviat al capdavant de la taula de temps en el traçat gal, aconsegueix per primera vegada una primera plaça de graella en la categoria intermèdia, liderant una primera línia que completaran el britànic Jake Dixon (Kalex) i Augusto Fernández (Kalex), el més ràpid del divendres.

A més, Albert Arenas (Kalex) començarà cinquè, just davant Alonso López (Boscoscuro) i Arón Canet (Kalex), sisè i setè respectivament. Per part seva, Jorge Navarro (Kalex) sortirà dotzè, Marcos Ramírez (MV Augusta) catorzè i Fermín Aldeguer (Boscoscuro), divuitè.

Manu González (Kalex) i Jeremy Alcoba (Kalex), que no van passar de la Q1, iniciaran la cita des de la vintena quarta i la vintena setena places de la graella, respectivament.