Diari de Girona

Diari de Girona

Hèctor Simón no continuarà a la banqueta del Peralada

El tècnic de Llançà explica que la sortida de Nitus Santos és un dels principals motius per no renovar i que no el convenç del tot el projecte del curs vinent

Hèctor Simón dirigint un partit de l’equip aquesta temporada. CF Peralada

El Peralada ha anunciat aquesta tarda que Hèctor Simón deixa de ser l’entrenador del primer equip. El tècnic llançanenc, de 38 anys, feia temps que rumiava la renovació amb els xampanyers una temporada més, però la sortida del director esportiu Nitus Santos va ser un factor determinant per decidir no fer-ho. Sobretot, després de no arribar a cap acord en reunir-se amb la junta directiva. «Últimament no em convencia la planificació esportiva del curs vinent i sense en Nitus, la meva persona de confiança al club, no ho veia del tot clar. No m’agrada començar un projecte si no hi crec 100%», explica Hèctor Simón.

El de Llançà va penjar les botes l’estiu passat després de més de 30 anys de trajectòria, defensant les samarretes de l’Espanyol, el Racing de Ferrol, el Girona, la Cultural, el Benidorm, el Castelló, el Sabadell, l’Oviedo i l’Olot per iniciar una nova etapa com a tècnic. «Estic molt agraït al Peralada i la seva gent, sobretot en Nitus, per l’oportunitat que em van donar. L’experiència ha sigut molt bona, tot i que és una llàstima no haver-la acabat d’arrodonir guanyant algun partit més en el tram final», diu.

Havent tingut un primer contacte a les banquetes com a assistent del filial olotí, va aventurar-se com a primer entrenador acceptant el repte del Peralada a la Tercera RFEF. En el seu debut amb els xampanyers, va completar una temporada més que notable acabant la lliga regular en la 10a posició de la classificació amb 42 punts. A més a més, el Peralada va tenir opcions d’aspirar al play-off d’ascens fins que va desinflar-se en el tram final.

Hèctor Simón continua preparant-se per quan li arribi la pròxima oportunitat. «Tinc ganes de seguir aprenent», assegura.

Compartir l'article

stats