Seguidors de l'Eintracht de Frankfurt alemany i del Rangers escocès han protagonitzat greus enfrontaments dues hores abans de la final de l'Europa League en el Sánchez Pizjuán en el començament de les dues principals avingudes que desemboquen en l'estadi andalús. En l'inici del puente de San Bernardo, el que dona accés a l'Avenida de Eduardo Dato, aficionats alemanys van atacar als escocesos que es trobaven en els bars de la zona esgotant les seves enèsimes cerveses abans d'anar-se'n cap a l'estadi andalús, a uns dos quilòmetres de distància.

Furgons policials

Una situació molt semblant s'ha produït en el començament de l'Avenida de Luis Montoto, paral·lela a la d'Eduardo Dato i en l'inici de la qual, en l'anomenada Puerta de Carmona, seguidors alemanys han escomès contra els escocesos, segons van informar a Efe fonts policials.

Eren les 18.30 hores, a dues i mitja del començament del partit, quan almenys cinc furgons de la Policia Nacional van arribar a la zona per neutralitzar els disturbis sense que, fins al moment, hagi transcendit si s'han produït ferits o hi ha hagut detencions.

Sense entrada

La Policia Nacional ja va detenir a cinc seguidors de l'Eintracht de Frankfurt per disturbis i agressions a aficionats del Glasgow Rangers escocès en una baralla multitudinària que va tenir lloc a la mitjanit d'aquest dimarts davant de la Catedral de Sevilla. En el centre de la ciutat s'han congregat uns 150.000 seguidors de tots dos equips, la majoria sense entrada, ja que la UEFA només va distribuir 10.000 localitats per als seguidors de cada club.