Un triple errat per Javi Beirán en l’última jugada del partit contra l‘Estudiantes (70-68) va permetre al Bàsquet Girona confirmar el factor pista a favor en els quarts de final del play-off. Ara només falta saber el rival, que serà l’Oviedo o el Corunya en funció del que facin en els seus respectius partits i la classificació final dels gironins a la lliga regular. Els de Jordi Sargatal sortiran de dubtes aquesta nit a la pista de l’Alacant (21 h) en l’última jornada.

El tècnic tindrà l’única baixa de Txemi Urtasun per un procés gripal davant un rival que ja va escombrar-los a Fontajau (75-94). «El partit a Alacant és igual d’important que tota la resta. Tenen un bloc fort amb Hearst, que és un aler que juga gairebé els 40 minuts i té molta eficàcia; Matulionis i Pilepic ens van fer molt mal a la primera volta; i Jakstas també des de la posició 4 o 5. Haurem d’estar molt pendents, fent un bon treball defensiu i en atac, perquè tenen confiança», va dir Sargatal.

Serà l’última prova abans del play-off, que començarà a Fontajau dijous vinent (20.30 h) i un segon partit dissabte (19 h). Els gironins estan treballant perquè no es repeteixin finals tan ajustats com la setmana passada contra l’Estudiantes: «Tenim eines. Hem de millorar perquè puguem estar més segurs en una situació així».