Els comiats mai són fàcils. Però quan les portes d’un projecte es tanquen toca buscar nous horitzons. «El Barça no em vol», va dir dimecres Ferran Jutglà a ‘Sport’ després del Catalunya-Jamaica. Hores després ha anunciat que deixa el club. Després d’ajudar a mantenir el Barça a la superfície en els pitjors moments de l’època post-Messi, ha decidit posar rumb a Bèlgica. Jugarà la Champions amb el Bruges.

«El futbol fa moltes voltes i, per descomptat, deixo la porta oberta per tornar en el futur a vestir una samarreta tan important com la del Barça dues o tres temporades», ha assenyalat a les seves xarxes socials. Aquesta temporada ha marcat dos gols amb el Barça, contra l’Elx i el Linares, a més de ser el ‘pitxitxi’ de Primera RFEF amb el Barça B (19 gols), al qual va tornar després de l’arribada el gener d’Aubameyang, Ferran Torres i Adama Traoré.

El club blaugrana espera rebre una xifra entre els cinc i set milions d’euros pel traspàs d’un jugador que va arribar lliure l’estiu passat després de desvincular-se de l’Espanyol B, en el qual era el capità.