A Olot hi ha molta il·lusió per al debut a Segona RFEF. Compten els dies perquè comenci la lliga el cap de setmana del 3-4 de setembre i, de moment, l’espera es farà més amena un cop definit el full de ruta que se seguirà aquesta pretemporada en què el club ha lligat un total de set partits amistosos, més la Copa Catalunya.

Als de Manix Mandiola els queda poc més d’una setmana de vacances. Tornaran a la feina dimecres de la setmana vinent, el dia 6 de juliol, i de seguida jugaran un dels partits més esperats de l’estiu amb la visita del Barça el dimecres 13 al Municipal (19 h). Les entrades per l’amistós contra l’equip de Xavi Hernández, amb un preu que oscil·la entre els 11 i 56 euros, estan a la venda al web del club, a l’app, a la botiga Integra-UEO i a les taquilles de l’estadi.

A continuació, els olotins s’enfrontaran al seu filial, el Sant Jaume, el dissabte 23 de juliol (19 h), a l’Escala en un dels clàssics de l’estiu el diumenge 30 de juliol (19 h) i disputaran quatre patits més a l’agost contra el Tona el dissabte 13, el filial del Barça el dimecres 17 al Municipal (19 h), al Peralada el diumenge 21 d’agost i participaran en el torneig de l’Estany el dimecres 24 d’agost. A més a més, el cap de setmana del 6-7 d’agost afrontaran la primera ronda de la Copa Catalunya.

Després d’aconseguir l’ascens, l’Olot ha dissenyat una pretemporada ben exigent per arribar el màxim de preparats possible a la primera jornada de lliga en l’estrena a Segona RFEF.

Moha no continuarà a l’equip

D’altra banda, l’Olot va anunciar ahir que Moha Abouhafs no continuarà a l’equip de Manix Mandiola la temporada 2022-23. L’oloti posa fi a la seva segona etapa al club de la seva ciutat després d’haver-se format a les categories inferiors de l’Olot, passar pel Banyoles i tornar-hi.

La temporada passada Moha va disputar un total de 30 partits -només quatre com a titular- i va ser l’autor de 3 gols, ajudant l’equip a aconseguint l’ascens a Segona RFEF. És la cinquena baixa de la plantilla de Manix, després dels comiats de Kilian Villaverde, Xavi Ferrón, Ferran López i Sergi Arranz.