Paula Badosa ha sumat la seva segona victòria a Wimbledon, amb una contundent i sòlida actuació davant la romanesa Irina Bara, a la qual va sotmetre per 6-3 i 6-2.

Badosa, que venia amb dubtes al torneig londinenc, està trobant el seu ritme a l'herba, amb dues victòries convincents.

Tot i la seva condició de quarta cap de sèrie, Badosa no partia com una de les favorites per la seva escassa preparació; només va jugar un partit en herba des que perdés a Roland Garros, per les molèsties que va patir en el genoll a París, i perquè mai ha passat de vuitens al torneig britànic.

La gironina necessitava confiança en les primeres rondes i ho ha aconseguit. Dos triomfs per la via ràpida, en el primer es va deixar tres jocs i en el segon, tan sols cinc.

Ha estat impecable en el servei, fregant el 90% de punts guanyats amb el primer servei, i només ha hagut d'enfrontar-se a una pilota de trencament. Bara, això sí, no és una especialista en herba i la seva victòria a la primera ronda va ser la primera de la seva carrera en aquesta superfície, als seus 27 anys.

En hora i quart, Badosa ha certificat el seu passi a tercera ronda, on es pot trobar amb un os dur de rosegar, la txeca Petra Kvitova, dues vegades guanyadora de Wimbledon.