El Girona comença a definir la seva pretemporada per a l’estrena a Primera Divisió contra el València el cap de setmana del 13-14 d’agost. Els de Míchel Sánchez tornaran a la feina el dilluns 11 de juliol amb les proves mèdiques i posteriorment iniciaran els entrenaments a La Vinya. Per continuar amb la preparació, el conjunt blanc-i-vermell té previstos un seguit d’amistosos i el primer que jugarà serà contra el Peralada de la Tercera RFEF. A falta de confirmació oficial, els dos clubs han acordat que el partit es disputi el diumenge 17 de juliol al Municipal xampanyer.

Tenint en compte que no farà ni una setmana que els gironins hagin iniciat la pretemporada, el partit contra el Peralada seria el primer que juguin com a nou equip de Primera després d’aconseguir l’ascens amb una victòria davant el Tenerife en la final del play-off.

El Peralada ja ha sigut el rival del Girona altres temporades. L’estiu del 2014, per exemple, el conjunt blanc-i-vermell, aleshores dirigit per Pablo Machín, va imposar-se amb una golejada (2-6) en el que també va ser el seu primer amistós.