Diari de Girona

Diari de Girona

L’Olot manté el preu de l’abonament tot i haver pujat a Segona RFEF

Més de 2.300 seguidors ja tenen l’entrada per l’amistós del centenari amb el Barça el dia 13

L’afició de l’Olot celebra la victòria contra el Girona B a la promoció amb els jugadors. | UE OLOT

L’Olot ja ha fet oficials els preus dels abonaments per seguir l’equip a l’estadi en el seu debut a la Segona RFEF. Majoritàriament, oscil·laran entre els 100 i els 175 euros, per a un adult, uns preus que es mantenen respecte la temporada anterior a Tercera.

Després de confirmar el dijous la continuïtat d’Aimar Moratalla i d’Ot Serrano, l’entitat garrotxina va anunciar ahir que, tot i l’ascens, mantenia la quota dels abonaments. Animar l’equip al Municipal la temporada que ve pot costar des de 35 euros (júniors) fins a 340 (llotja).

Jordi Reyes, vocal del Consell d’Administració, va voler destacar que es tracta d’una campanya «atractiva i econòmica», amb promocions que busquen «donar un benefici econòmic als socis». El rang de preus és d’allò més ampli. La tarifa general serà de 100 euros (95 per als jubilats) i el carnet jove, que enguany s’amplia dels 18 fins als 30 anys, en valdrà 65. D’altra banda, els abonaments a tribuna costaran 175 euros (140 per als jubilats). A dalt de tot de l’escala de preus, els 340 de les localitats de llotja i els 230 dels seients de soci-protector.

L’Olot es defineix com «un projecte de futbol social sostenible únic al futbol nacional». En aquest sentit, oferirà preus reduïts per a les persones amb discapacitat. L’accés a tribuna els costarà 100 euros, i l’abonament general 35. Sota el lema de «Junts més amunt», el club vol incentivar la compra d’abonaments amb la inclusió de promocions amb empreses de la comarca.

A punt per rebre el Barça

D’altra banda, el conjunt olotí ja ha venut més de 2.300 localitats per l’amistós que jugarà el 13 de juliol contra el Barça, en motiu de la celebració del seu centenari. Des del club, de totes maneres, esperen superar els 3.000 espectadors, ja que, de moment, la compra d’entrades està limitada només als socis aquesta setmana.

De cara al partit, el tècnic Manix Mandiola ja té 16 jugadors confirmats. Entre ells, exjugadors del Girona com Eloi Amagat o Jordi Xumetra, a més de les cinc noves incorporacions que ja s’han tancat pel debut de l’equip a la Segona divisió RFEF. El públic en general podrà adquirir localitats a partir de dijous que ve.

Compartir l'article

stats