La Federació Espanyola de Bàsquet ha anunciat els 241 equips que competiran a les seves sis lligues aquesta temporada. A la Lliga Femenina s’hi han confirmat dues cares noves: les dels ascendits Barça CBS i els murcians Hozono Global Jairis.

D’aquesta manera, l’Spar Girona ja sap quins seran els seus 15 rivals a la màxima competició, que donarà el tret de sortida el pròxim mes d’octubre. El Perfumerias Avenida serà el gran contrincant a l’hora de lluitar per un títol al qual també aspira el València. Casademont Saragossa, l’Spar Gran Canària, el Tenerife (que es manté després d’una permuta de plaça amb el Campus Promete), el Bembibre, el Cadí la Seu, l’Ensino, el Leganés, el Movistar Estudiantes, l’Araski, l’IDK Euskotren i el Lointek Gernika Bizkaia, a més del Barça CBS i el Jairis.

La FEB també ha confirmat els 18 equips que jugaran la temporada que ve a la LEB Or. De l’ACB, han baixat el Burgos i el MoraBanc Andorra, que després de l’ascens del Bàsquet Girona només es trobaran un català: l’ICG Força Lleida.

El Joventut i el Lima Horta seran els representants catalans a la LF Challenge, mentre el GEiEG competirà a la Lliga Femenina 2 una temporada més. Per la seva banda el Bàsquet Girona B, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet i el CB Quart Germans Cruz es trobaran de nou al grup català d’una lliga EBA ampliada amb tres equips i que tindrà cinc grups.