La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) va fer públic ahir el calendari de competició de la propera Lliga Femenina 2. La categoria compta amb dos grups de 14 equips i el GEiEG, com la resta de conjunts catalans de la categoria, competirà al grup B.

El club gironí s’estrenara en la competició domèstica el proper 1 d’octubre a les 20:00h a la pista del Lleida i debutarà al Lluís Bachs contra El Olivar només una setmana després, el 8 d’octubre a les 18:15h. A banda de la tornada a El Olivar (Saragossa) i els desplaçaments a Castelló i Aranguren, tots els partits del GEiEG se celebraran en territori catala, la majoria dels quals a Barcelona i les seves rodalies.

La temporada es clourà el 8 d’abril de l’any vinent amb el desplaçament del GEiEG a Cornellà per jugar contra l’Almeda. El penúltim desplaçament serà precisament un dels més llunyans; a Navarra per jugar contra l’Aranguren.

Acord amb Les Alzines

El GEiEG i la Institució Col·legi Les Alzines anuncien un acord de col·laboració per aquesta temporada que té per objectiu potenciar els projectes de formació a través del bàsquet femení. Les dues entitats vincularan els seus equips de base, des de 3er de primària a 1er d’ESO, sota el nom GEiEG-Les Alzines. Francesc Cayuela, president grupista, i Esther Latre, directora, van signar el conveni dimecres passat.