El Barça i el Sevilla han arribat a un principi d'acord pel traspàs del central francès Jules Koundé al conjunt blaugrana, pendent de la firma de contractes i que el jugador passi la revisió mèdica, segons ha confirmat el club 'culé' aquest dijous.

Koundé va arribar a Sevilla l'estiu del 2019 procedent del Girondins de Bordeus per 25 milions d'euros, la incorporació més cara del club andalús fins aquell moment. Als seus 20 anys, va justificar ràpidament el preu del seu traspàs i es va fer un lloc fix a l'onze de Julen Lopetegui.

El central francès ha disputat un total de 133 partits amb la samarreta sevillista, dividits en 95 de la Lliga, 13 d'Europa League, 12 de la Champions, 12 de la Copa del rey i 1 de la Supercopa d'Europa, aconseguint aixecar l'Europa League la temporada 2019/2020.

El seu bon rendiment el va portar a ser convocat amb la selecció francesa per l'Eurocopa que es va disputar l'estiu passat. Va debutar amb els 'bleus' en els partits amistosos de preparació pel torneig continental. A l'octubre també va formar part de l'equip que va aixecar la Lliga de les Nacions de la UEFA després de guanyar a Espanya a la final. Aquest va ser el primer triomf internacional del central.

El Barça ha destacat les fortaleses del jugador. "El central francès, que també pot jugar com a lateral, és molt difícil de superar en l'u contra u i es troba còmode defensant lluny de la seva porteria, ja que confia molt en la seva velocitat per córrer endarrere" ha apuntat.

"A més, i malgrat els seus 178 centímetres, Koundé és un autèntic especialista en el joc aeri. La seva impressionant capacitat de salt fa que l'altura no sigui un problema per disputar pilotes aèries" ha sentenciat.

Koundé es converteix en el sisè fitxatge del conjunt català aquesta temporada, que se suma als de Pablo Torre, Christensen, Kessié, Raphinha i Lewandowski.