L'Olot serà a les semifinals de la Copa Catalunya. Els garrotxins s'han imposat per la mínima al Nàstic (1-0) gràcies a un gol de cap de Forgas. El davanter barceloní ha trobat el punt a la Copa Catalunya i les seves dianes, contra l'Europa i el conjunt tarragoní, permeten passar rondes als de Mandiola. Forgas no es cansa de convidar rondes de Copa.

L'Olot ha sortit animat a l'inici del partit i no ha tardat a posar a prova Manu García. El porter grana ha aturat la rematada de Carles Mas en una acció d'estratègia. Era el minut 6, però els garrotxins ja han fet el primer tímid intent ofensiu. N'han vingut més i de més clars al primer temps, però també han arribat les oportunitats per al Nàstic. Primera part oberta i amb ocasions per tots dos equips. Cerdà no ha culminat la passada de la mort de Callís i la pilota ha sortit fregant la xarxa, quan gairebé s'arribava al quart d'hora de partit. El Nàstic ha reaccionat ràpid amb un xut d'Andy que Batalla ha aturat. El protagonisme seria després per Ernest Forgas, l'home de l'Olot en aquesta Copa Catalunya. El davanter ha estat a punt d'avançar els locals amb un potent xut dirigit a l'escaire. Manu García ha salvat als tarragonins amb una mà espectacular i providencial. A cada acció de perill garrotxina, una resposta de l'equip de Raúl Agné. Robert Simón ha tingut la més clara del Nàstic en el primer temps, però ha topat amb el cos de Batalla. A cinc minuts pel descans, ha aparegut el talismà olotí a la Copa per avançar el seu equip. Un altre cop amb el cap, i un altre cop letal com a l'eliminatòria amb l'Europa, Forgas ha enviat una centrada precisa d'Eloi al fons de la xarxa. Avantatge mínim per al conjunt de Manix Mandiola a la mitja part.

A la represa, l'Olot ha pogut ampliar el marge al marcador de seguida. Eloi ha traçat una pilota picada a Callís que ha rematat alt. Els dos equips han començat a moure la banqueta per tenir cames fresques. Pochettino, fill de l'exjugador de l'Espanyol, ha sigut el més actiu intentant buscar la igualada del Nàstic en els primers quinze minuts de la segona part. L'Olot en volia més, però no concretava. A Urri li ha marxat desviada la rosca a porteria que ha defensat Parra gran part dels segons quaranta-cinc minuts. Ot també ha creuat massa la pilota a deu minuts del final davant la sortida de Parra, en una ocasió que hagués donat tranquil·litat a l'Olot.

A diferència del partit de pretemporada, els locals han sabut aguantar l'avantatge al marcador i s'han imposat al conjunt grana. Amb patiment, sí, perquè Andy ha estat a prop de forçar els penals en el descompte. Triomf davant un equip de major categoria, classificació per a les semifinals de Copa Catalunya i injecció de moral. Tres en un en una tarda.