Javier Tebas, president de La Lliga, ha parlat en la presentació de l'àlbum de cromos Panini de La Lliga Santander 2022-23 i una vegada més les seves paraules han tornat a generar polèmica. El màxim dirigent de la patronal futbolístic no ha tingut problema a declarar-se seguidor "del Madrid" i ha confessat obertament que "prefereixo Benzema a Lewandowski".

Preguntat pel cromo que li hagués agradat tenir en aquesta temporada, Tebes no es va mossegar la llengua: "Sobre si prefereixo a Benzema o a Lewandowski, haig de dir que soc del Madrid i prefereixo a Benzema". Unes declaracions que han corregut com la pólvora en les xarxes socials.

Tebas va anarmés enllà i va arribar a assenyalar que el nou jugador del Reial Madrid, el migcampista francès Aurelién Tchouaméni, sorprendrà "pel seu nivell i serà fins i tot més decisiu que Lewandowski" després de la marxa de Casemiro al Manchester United.

El 'capo' de La Lliga oferirà aquest divendres una roda de premsa on analitzarà el mercat de fitxatges i inevitablement haurà de parlar de la pèrdua de pes del campionat espanyol davant de la Premier League o la Bundesliga. Per al dirigent, "no existeix només la Premier. Amb la Bundesliga estem gairebé igual en despesa i no estan tan preocupats com els nostres".

Finalment, ha assenyalat que "s'infravalora La Lliga perquè és una cosa molt típica dels espanyols. És difícil comparar-se amb països que tenen el doble de població i 21 milions d'abonats al futbol, i nosaltres només 9. Caldria veure els resultats i no als malbaratadors de diners".