El Bàsquet Girona ha quedat eliminat a les semifinals del torneig de pretemporada Ciutat de Maó en perdre 76 a 71 contra el Gran Canària. John Shurna (22 punts) ha estat el botxí dels gironins, que han tingut opcions en el partit fins al final, però que han acabat cedint després d'una tècnica de Gasol a l'últim minut.

Primer quart no massa brillant de cap dels dos equips, però sí molt igualat al marcador, 15 a 15 al final dels primers deu minuts. Segurament, les absències de jugadors importants als dos costats, per lesions o tornejos de seleccions, no han ajudat a l'espectacle. Ni Fjellerup, ni Garino, ni tampoc Sorolla i Roko han sigut a Maó. Miletic ha posat l'espectacle en el primer quart amb una potent esmaixada per situar el 15-13.

Les imprecisions han continuat al segon quart, però els canaris han obert forat liderats per John Shurna. L'equip de Jaka Lakovic ha aconseguit el primer avantatge considerable del partit després de dos triples consecutius de l'americà al minut 16. García Reneses ha demanat temps mort per mirar de frenar l'embranzida del rival a la cistella gironina, però la pausa no ha tingut massa efecte. Els insulars han pressionat a tota la pista i Èric Vila ha perdut la pilota en la jugada posterior. Shurna, dubte fins a última hora pel partit, ha tornat a castigar des del tir lliure. L'aler, un corcoll per al Bàsquet Girona amb 12 punts al segon quart, ha disparat el Gran Canària, 36 a 24. Els gironins han acabat per sota la barrera dels deu punts amb una cistella de Miletic ( 8 punts a la mitja part) sobre la botzina, que situava el 39 a 32 al descans. Molts apsectes a millorar per als vermells, en especial, tancar el rebot ofensiu del rival. Fins a deu n'ha arribat a capturar el 'Granca'.

Sortint dels vestidors semblava que el Bàsquet Girona podia estrènyer el partit, 43 a 38 al minut 23, però el Gran Canària ha tornat a situar-se al voltant dels deu punts de marge. 59 a 49 en finalitzar el tercer període.

Excel·lent parcial de 6 a 0 per iniciar l'últim quart amb Kameron Taylor (22 punts) anotant a cistella passada per aixecar els assistents al partit. L'americà ha estat clau per mantenir al seu conjunt a l'enfrontament. També Colom, que ha clavat un 3+1 per posar a només dos punts els d'Aíto (67-65) a tres minuts i mig del final. Amb l'equip a tres punts (74-71) els àrbitres han xiulat una tècnica a Gasol per trepitjar la línia en pressionar el servei de fons. El partit s'ha acabat en aquesta acció i el Bàsquet Girona ha caigut derrotat 76 a 71 contra el Gran Canària.