El Geieg continua intractable en aquest inici de lliga catalana. L’equip grupista es va imposar a l’Homs Mataró per 60 a 54 i va sumar la segona victòria en dos partits a la fase de grups de lliga catalana. En el primer partit, les noies de Bernat Vivolas ja van superar el Cerdanyola amb claredat 40 a 60. Les gironines no van començar erràtiques l’enfrontament i només van encistellar cinc punts en el primer període (5 a 12). En el segon període ja van capgirar la truita i van marxar el descans amb un avantatge de tres punts (21 a 18). A la segona meitat, encara van augmentar més el marge al marcador, emportant-se clarament el tercer parcial (25-10). Tot i perdre l’últim quart (14-26), EL GEiEG es va acabar emportant el duel.