El Reial Madrid manté el ple de victòries a la Lliga, amb cinc en cinc partits, després de golejar el Mallorca al Santiago Bernabéu amb protagonisme per a Fede Valverde i Vinicius Junior, els encarregats de desencallar un partit travat. Rodrygo i Rüdiger van completar la festa en el tram final a favor del conjunt blanc, molt superior en el segon acte.

Perquè en la primera meitat no se’n va acabar de sortir i això ho va aprofitar el conjunt visitant, ben ordenat i tancat al darrere, i que feia el 0-1 passada la mitja hora amb gol de Muriqi. Just abans del descans va empatar Fede Valverde amb un autèntic golarro. Després del descans, Vinicius, Rodrygo i Rüdiger acabarien tranquil·litzant l’afició.