Diari de Girona

Diari de Girona

El Barça es menja l'Uni en el darrer partit de pretemporada (61-68)

Les de Bernat Canut, a contracorrent en tot el partit i amb una plantilla ajustada, no aconsegueixen imposar-se davant un Barcelona superior físicament

Un instant del partit de l'Uni Girona contra el Barça CBS d'aquest diumenge MARC MARTI

Derrota de l'Spar Girona el darrer partit de pretemporada (61-68) davant un Barça CBS combatiu que ha anat de menys a més i ha acabat imposant la seva superioritat física. La plantilla gironina, curta d'efectius a l'espera de l'arribada de l'WNBA, Rebekah Gardner, i amb la lesió de la recent fitxada Laura Cornelius, no ha pogut oferir la victòria als més de 700 aficionats que s'han apropat al Pavelló d'Esports de Platja d'Aro.

L'Uni ha fet somiar als aficionats amb la remuntada quan, perdent de 12 punts a quatre minuts del final (44-56), ha retallat distàncies fins a col·locar-se a un sol punt (59-60) a falta de 97 segons. El Barça, amb la veterana Anna Cruz com a directora d'orquestra, s'ha vist obligat a demanar temps mort, i ha tornat al partit amb un triple d'Anderson que ha marcat distàncies.

Tot seguit, una cistella d'Araújo sota els cèrcols ha fet somiar a les gironines, però ha estat respost ràpidament amb un triple de les barcelonines a falta de 29 segons que ha col·locat una distància de 5 punts (61-66) insalvable. Una cistella de Guerrero en un contraatac ha sigut la cirereta del Barça per col·locar el definitiu marcador final (61-68). L'entrenador de les gironines, Bernat Canut, ha reconegut al final del partit que ha faltat físic i encert: "Ens falten molts mecanismes per millorar que avui ens han penalitzat, i ho han fet molt bé. Ens falten cames i ens falten jugadores", ha valorat l'urgellenc al final del partit.

Les gironines es tornaran a enfrontar al Barça el proper 30 de setembre a Fontajau en les semifinals de la Lliga Catalana.

Compartir l'article

stats