El Bisbal Bàsquet continua amb pas ferm al grup número dos de la Lliga Catalana EBA. L’equip de Carles Rofes va superar el Vic (67-52) i va sumar el tercer triomf en tres partits a la competició. Els empordanesos van firmar un gran tercer quart, amb un parcial de 24-12, que els va permetre remuntar un partit que perdien al descans (26-29). En el darrer quart, el Bisbal Bàsquet va ampliar encara més la diferència per acabar derrotant el Vic amb comoditat de quinze punts. Solé (20 punts) i Xavi Torrent (17 punts) van ser la referència anotadora dels locals, que atrapen els quarts de final.

A l’altre partit del grup, el derbi gironí entre el Quart i el Bàsquet Girona B va caure a favor del filial vermell per cinc punts (75-80). L’equip de Marc Serra va assaltar la pista del Quart liderats per un inspirat Toni Espinosa (24 punts).

Després de tres jornades, el Bisbal és líder del grup, amb sis punts, el Bàsquet Girona B, segon amb cinc, i el Quart cuer amb tres punts i cap triomf.