Victòria treballada del Bàsquet Girona B en un partit que va dominar sempre però que se li va complicar en l’últim quart. L‘Almozara va remar per arribar als darrers sis minuts amb un empat a 60, però en aquests compassos decisius el filial gironí va estar més encertat i va poder sentenciar abans de l’últim minut per acabar aconseguint la victòria sense patir.

El Sòl Gironès Bisbal van dominar amb petits avantatges la primera part, però en el tram final del matx els visitants van capgirar el resultat. Amb 72 a 77 a menys de dos minuts, el Mataró Boet ho tenia tot de cara per guanyar, però la Bisbal va ser capaç de remuntar i deforçar el temps extra gràcies a una cistella de Jaume Solé. A la pròrroga, en un final ajustat, una falta personal al darrer segon va permetre els de Carles Rofes disposar de dos tirs lliures, que Solé va transformar per certificar la victòria.

Per últim, el Quart Germans Cruz va començar amb mal peu la Lliga en perdre amb claredat a la pista del Mataró - Homs 84-68.