Diari de Girona

Diari de Girona

L’Olot segueix sense tastar la victòria

Els garrotxins són cuers després de perdre ahir per la mínima al camp del Penya Deportiva balear

Roger, en una jugada al Municipal de Santa Eulàlia. | UE OLOT

A l’Olot de Manix Mandiola se li està resistint l’inici de lliga a la nova categoria. Els garrotxins van encaixar ahir una altra derrota, per la mínima, contra el Penya Deportiva (1-0), que els deixa cuers del grup tercer de Segona RFEF i amb un balanç fins ara de 2 punts dels 15 possibles, sense haver tastat encara el gust de la victòria.

L’Olot va sortir al terreny de joc amb ganes de trencar la mala dinàmica i sumar els primers tres punts del curs, però de nou es va tornar a veure una versió de l’equip amb problemes al davant per crear ocasions. La primera la va tenir Cerdà, només tres minuts després de començar el partit, aprofitant una centrada de Manel Busquets, que poc després també va protagonitzar una acció de perill. Així i tot, la Penya no va trigar en despertar-se i reclamar el domini, anotant poc després de la mitja hora de joc el primer i únic gol del duel, autoria de Chema Moreno, a pilota aturada, finalitzant de cap una centrada de Barrero.

A la segona meitat, l’Olot va intentar de nou buscar porteria rival, sense èxit, i la Penya es va enfortir en defensa per mantenir el resultat a favor. Forgas va intentar una rematada de cap dins l’àrea petita, Sebas ho va fer amb un xut central que aturaria Edu Frías i Uri en gaudia d’una altra que refusava de nou el porter local. Els de Manolo González també en van tenir alguna, la més clara, de nou, de Moreno, que Batalla evitava que pugés al marcador.

Els olotins tindran la setmana vinent una nova oportunitat per retrobar-se amb la victòria, a casa, contra el Formentera.

Compartir l'article

stats