L'Uni Girona ha anunciat aquest matí el fitxatge de l'aler americana Crystal Bradford (183 cm). La jugadora ha firmat un contracte temporal amb el club gironí, pendent del seu rendiment i la seva adaptació a l'equip de Bernat Canut. Bradford arriba a Girona aquesta tarda i ja estarà a disposició de l'entrenador.

Bradford va signar pels Chicago Sky de Rebekah Gardner el passat mes de gener, però una lesió al peu la va apartar de la competició i, per tant, li falta rodatge. Va ser seleccionada en la 7a posició al WNBA Draft de l'any 2015 per Los Angeles Sparks i l’estiu de 2021 va jugar a la WNBA amb els Atlanta Dream, fent una mitjana de 8,8 punts i 3,8 rebots en menys de 19 minuts.

La directora esportiva Laia Palau ha avalat la seva incorporació: “ És el perfil de jugadora que veníem buscant des de principi d’estiu. És un tres amb presència física a la pista, capaç de tirar i de fer accions a camp obert i també amb intimidació sota cistella. De totes maneres, és una jugadora que no està fitxada per a tota la temporada. Estem pendents del seu rendiment i la seva adaptació”.