El Jurat d'Honor de la III Edició dels Premis Iberdrola Supera ha seleccionat aquest dimecres sis iniciatives que es faran realitat aquest 2022 gràcies a aquests guardons que visibilitzen i promocionen a persones, programes i projectes que promouen la igualtat en l'esport femení.

Personalitats de diferents disciplines de l'Esport i la Cultura i ambaixadores del programa femení d'Iberdrola continuen donant suport a aquesta igualtat i així ho van posar ahir de manifest. Vicente del Bosque, Jesús Carballo, Marta Arce (Judo), Javier Fernández (Patinatge), Sandra Sánchez (Karate), Eli Pinedo (Handbol), Susanna Griso o Sonsoles Ónega són alguns dels noms que formen part d'aquest Jurat d'Honor, reunit ahir en el Museu Sorolla. Un enclavament artístic al qual Iberdrola també està lligada a través del seu suport a exposicions emblemàtiques, com la que aquests dies acull el museu, 'Sorolla en negro'.

Diversos integrants del jurat de la tercera edició dels Premis Supera SOFÍA ROYO

Serà el mes de novembre quan es revelaran els premiats que dotaran amb un total de 300.000 euros els millors projectes relacionats amb l'esport base, la incorporació a la competició, la integració social, la inclusió, la difusió i la visibilitat i la cura de la salut mental. Els Premis Iberdrola Supera, referents en reconeixement de l'esport femení, contribueixen a l'ODS 5 (Igualtat de gènere) i de l'Agenda 2030 de Nacions Unides per a 2030.