VIC - L’ESCALA 1-3

L’Escala suma el tercer triomf consecutiu per mantenir-se líder en solitari. Konteh va obrir la llauna just abans del descans, Gilham va eixamplar diferències de penal i Bastidas va sentenciar. Armengou fer el gol de l’honor.

CAN GIBERT - BOSC DE TOSCA 2-0

Dos gols de Socias van permetre al Can Gibert retrobar-se amb la victòria contra el Bosc de Tosca. Els locals sumen dues victòries i se situen tercers.

FIGUERES - BESCANÓ 0-1

El Bescanó va acabar amb la imbatibilitat del Figueres, en un partit marcat per l’expulsió de Quinti. La diana del triomf visitant la va fer Feixas de penal.

PALAMÓS - MOLLET 2-0

El Palamós va aconseguir els primers tres punts del curs amb un treballat partit a casa. Antequera va obrir la llauna en el primer minut de partit i German va anotar el 2-0 quan es va complir l’hora de joc.

LLORET - GRANOLLERS 1-0

Un solitari gol de Roca va donar el primer triomf del curs al Lloret davant el Granollers, després dels dos empats en els priemrs dos partits.

BANYOLES - MATARÓ 1-2

El Banyoles segueix sense conèixer el tromf després de ser derrotat davant la seva afició pel Mataró. Fuentes va anotar el 0-1 a l’equador de la primera i Pandiani el 0-2 a l’equador de la segona. Haiba va retallar diferències en el temps afegit.