El Peralada va marxar amb les mans buides de la seva visita al Municipal de Nou Barris. Els xampanyers van caure derrotats per dos gols a zero davant el Muntanyesa.

El camp dels barcelonins es caracteritza per ser un fortí, una ratera on s’han fet forts. Amb un estil de joc directe i vertical, els locals van crear més perill a la primera part, mentre l’equip de Miquel Àngel Muñoz es mostrava inofensiu.

Precisament a partir d’un contraatac va sorgir el primer gol dels de casa. Èric Jiménez va batre el porter Aroca després d’una ràpida transició. L’exjugador del Llagostera fins i tot va estar a punt de fer el segon abans del descans, però es va topar amb una brillant intervenció d’Aroca, que va salvar els empordanesos amb una mà providencial.

Quan faltaven vint vinuts pel xiulet final, Bilbao va caçar un refús d’un córner per fer pujar el segon gol al marcador.

Lluny d’arronsar-se, el conjunt verd-i-blanc va intentar de totes les maneres retallar distàncies. Carles Puig va estar a punt d’aconseguir-ho a cinc minuts del final, però la seva rematada, a centrada de Palacios, es va estavellar al pal. Pràcticament a la següent acció, el bescanoní va tornar-la a tenir. Aquest cop va ser Mourin qui va enviar a córner una perillosa rosca.