El GEIEG continua en línia ascendent. Les de Bernat Vivolas ho van tornar a demostrar ahir amb la tercera victòria consecutiva contra el Sant Adria (51-43), però no sense suar. Les gironines van entrar a la pista trepitjant fort, completant uns molt bons primers minuts, amb un parcial de 12-2. Després del descans, el Sant Adrià va començar a acomodar-se, especialment al final del 3t quart i principi del 4t, fent-se fortes en defensa i amb la mà de Turrion colpejant dur des de la línia de tir lliure. Pocs minuts abans del final, i aprofitant el desencert per part de les gironines, el Sant Adrià va assolir l’empatat al marcador, a 39. El partit tornava a començar, però les gironines van fer la feina, i es van endur la victòria amb l’actuació destacada de Coma, amb dos triples en el moment decisiu.