LLORET - MOLLET 2-0

Adrián Expósito permet al Lloret retrobar-se amb la victòria després de caure la jornada anterior contra el líder, l’Escala. El Mollet es manté cuer.

CAN GIBERT - CALDES M. 3-0

El Can Gibert continua endollat i suma la tercera victòria consecutiva. Els gironins es mantenen a la part alta de la classificació, en segona posició, empatats a punts amb l’Escala.

PARETS - FIGUERES 1-1

Un gol de Xavi Ferrón poc després del minut 20 de la segona meitat permet als figuerencs trencar la ratxa de dues derrotes seguides i empatar el duel contra un dels equips de la part baixa.

MANLLEU - BESCANÓ 4-1

El Bescanó encaixa una golejada del Manlleu i encadena ja dues derrotes consecutives. Els gironins només van poder anotar un únic gol, de la mà de Feixas, pocs minuts abans del final del partit, que de poc va servir per retallar distàncies al marcador, amb Bouloum anotant el seu tercer gol i el quart del conjunt local just després.

PALAMÓS - BOSC DE TOSCA 2-1

El Palamós torna a degustar la victòria després de la golejada de la jornada anterior del Torelló. Un gol matiner, al minut 2, d’Antequera, ha obert el marcador, tot i que Davesa l’ha igualat només sis minuts després. Un segon gol, de Barry (37’), ha estat el definitiu.

BANYOLES - L’ESCALA 0-1

L’Escala guanya el derbi gironí contra el Banyoles i es manté invicte.