L’Atlètic de Madrid ni tan sols tindrà el consol de la Lliga Europa en l’actual temporada, eliminat amb una jornada d’antelació de la Lliga de Campions i relegat ahir al vespre a la darrera posició del grup per la derrota incontestable al camp del Porto, amb dos gols en el primer temps (2-1), i l’empat del Bayer Leverkusen contra el Bruges.

En el minut 5, Medhi Taremi va marcar el 1-0; en el 24, Eustaquio va fer el 2-0, en tots dos amb la coincident relació entre els errors defensius i els gols del conjunt portuguès, que acaba primer de grup. Un córner de Carrasco va anotar el 2-1 en el minut 94, després de rebotir en Marcano. D’aquesta manera, els matalassers diuen adéu a Europa, Porto i Bruges passen a vuitens i el Leverkusen jugarà l’Europa League.