El Girona tindrà unes vacances tranquil·les. La lliga de Primera divisió s’atura fins el 30-31 de desembre per la disputa del Mundial, i després d’haver-se disputat les primeres 14 jornades, l’equip de Míchel està fent els deures, fora del descens, i amb cinc punts de coixí respecte les posicions de descens a Segona. La victòria contra l’Elx dimarts (1-2) va rubricar una bona collita de 8 dels darrers 12 punts (empats amb Madrid i Osasuna, i triomfs contra Athletic i al Martínez Valero), que han propulsat l’equip a la classificació. No fa pas tant aquest mateix Girona ocupava llocs de descens i era un colador en defensa.

La derrota del Cadis al Bernabéu (2-1) va deixar els andalusos amb 11 punts. Els mateixos que el Sevilla, que dimecres havia caigut a casa contra la Reial Societat. Tots dos equips marquen ara el descens, amb Celta i Espanyol fugint per poc (12) d’aquestes posicions de perill. L’Elx, amb 4 punts, està molt enfonsat.

Míchel donarà, després del partit de Copa de diumenge a Quintanar del Rey, quinze dies de vacances i després els jugadors es retrobaran per fer una pretemporada. La competició es reprendrà el 30-31 de desembre a Montilivi contra el Rayo. Quedaran cinc partits per acabar la primera volta, perquè després vindran Espanyol, Sevilla, Vila-real i Barça.

Per altra banda l’Osasuna també aprofitarà aquests dies de Mundial per fer una estada a Santa Coloma del 9 al 14 de desembre. S’entrenaran a Riudarenes i jugaran dos amistosos a Palamós contra Lorient i Stade Brestois.