Jornada agredolça la d’ahir pel Sol Gironès Bisbal Bàsquet, que va perdre per segona vegada aquesta temporada contra el líder, el Mataró (81-66). Els gironins van protagonitzar una mala arrencada, amb un parcial de 13-6 en els primers minuts, que van aconseguir revertir i tancar el primer quart amb un parcial força igualat, de 22-19. El tercer quart va ser de clar domini gironí (10-21), però un últim parcial de 29-13, marcat pel desencert dels visitants i l’embranzida dels líders, va sentenciar els bisbalencs (81-66).

D’altra banda, bones notícies per al Bàsquet Girona B i el Quart, que van ser capaços de retrobar-se amb la victòria contra el Portals (102 - 64) i el Martorell (72-67), respectivament.

El Bàsquet Girona B no va dubtar un cop trepitjada la pista i va completar un primer parcial de 31-17 que els va portar a liderar el duel. Sense abaixar la guàrdia, i ampliant encara més les distàncies a l’últim quart (24-15), van endur-se el partit sense dificultat superant els 100 punts anotats.

Pel que fa a el Quart, la victòria va ser suada fins al final. Els gironins van estar per darrere fins ben entrat el tercer període, quan una cistella de Palol va assolir l’empat a 39. A partir d’aquí, el Quart va dur la batuta, tot i que amb el Martorell trepitjant-li els talons, i van ser els darrers tirs lliures de Capell que van enfilar el marcador final a 72 - 67.