Aquest migdia, l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport de Salt ha acollit la presentació del llibre de l'esport professional "Valorus Pro Girona". Impulsat per Josep Delgado, empresari i expropietari del Girona FC, i sota la direcció del periodista Josep Guardiola, el projecte recull una visió diferent, interna i externa del fet excepcional que Girona tingui aquesta temporada quatre clubs a les màximes categories estatals.

La publicació compta amb articles i entrevistes de protagonistes directes com Albert Sàbat, Pere Puig, Míchel Sánchez, Jaume Llaverola i d'altres d'externes com Pablo Laso, Vicente del Bosque, Àlex Granell, Pedro Martínez o Pablo Machín, entre altres.

La presentació ha comptat amb la presència de Miquel Noguer, president de la Diputació, Anna Caula, Secretària general de l'esport i l'activitat física, l'alcalde de Salt, Jordi Viñas i Joan Ribas, representant de la Cambra de Comerç. Entre el públic no hi han faltat Delfí Geli, Ignasi Mas-Bagà, Pere Puig i d'altres representants dels clubs protagonistes.