Diari de Girona

Diari de Girona

Mèxic s'enfronta a la selecció sueca a Montilivi abans de posar rumb cap al Qatar

L'equip del Tata Martino acaba l'estada de preparació per al Mundial després de jugar dos amistosos a l'estadi del Girona

La selecció de Mèxic, a Montilivi GIRONA FC

La selecció mexicana ha passat l'estada de més de quinze dies a la demarcació sense pena ni glòria entre la població gironina, que no s'ha il·lusionat gaire (per no dir gens) amb els partits de l'equip que dirigeix Gerardo Tata Martino a Montilivi. No obstant això, sí que ha causat enorme furor entre l'afició de Mèxic. Com ja van fer dimecres de la setmana passada contra Iraq (4-0), els seguidors mexicans han aprofitat l'ocasió per animar als seus abans d'afrontar el Mundial de Qatar 2022. N'hi havia que venien de Barcelona, Tarragona o, fins i tot, França. Des de Girona, els més afortunats posaran rumb cap a Doha. Abans, però, tocava donar una empenta en el darrer amistós de preparació a Montilivi contra Suècia.

Entre que la nit és menys freda i que s'han regalat entrades a dojo, avui hi havia més públic a les grades de l'estadi blanc-i-vermell. En total són uns 5.000 espectadors. Ressaltaven, com l'altre dia, els colors verd, blanc i vermell de la bandera de Mèxic a més dels típics barrets, les màscares de lluita lliure i el maquillatge de Catrina. S'han posat tots dempeus quan va sonar l'himne. I també amb les ranxeres. Sobretot, amb Cielito Lindo. D'aficionats suecs n'hi havia molts menys, però n'hi havia (algun resident a Girona i tot) i destacaven entre la multitud amb els seus cabells rossos.

El test contra Suècia està sent més seriós, arribant al descans amb el marcador a zero després que un tret d'Antuna, que ha tingut l'ocasió més clara de la primera part, s'estavellés al travesser. Tot i això, s'ha fet palès que els del Tata estan preparats per enfrontar-se a l'Argentina de Messi, la Polònia de Lewandowski i l'Àrabia Saudita en el grup C. És per això que participaran jugadors com Guardado (Betis), Hirving Lozano Orbelín Pineda, entre d'altres. Per la seva part, la selecció sueca no serà al Mundial ni compta amb el llegendari Ibrahimovic ni el lesionat Aleksander Isak, però també ha portat jugadors de primer nivell.

Compartir l'article

stats