L’ESCALA - PARETS 2-1

L’Escala va retrobar-se amb la victòria gràcies a una remuntada a última hora. El davanter Roger Fortuny va ser l’encarregat de deixar els tres punts a l’Empordà marcant un gol quan faltaven ben pocs minuts perquè es completés el temps reglamentari. Abans, Ignasi havia igualat la diana inicial de Vallcorba.

BOSC DE TOSCA - BANYOLES 0-2

El Banyoles va emportar-se els tres punts del Municipal de Bosc de Tosca gràcies a un gol de Kanuteh a la primera meitat i un altre, aquest segon des del punt de penal, d’Haiba a les acaballes del partit. El Banyoles s’enganxa a la part alta, mentre els garrotxins continuen a la zona baixa.

CAN GIBERT - MANLLEU 3-2

El Can Gibert va tallar en sec la mala dinàmica de resultats. Touray va avançar amb un doblet al conjunt gironí. Soler va retallar distàncies de penal, però Flores també des dels onze metres va tornar a ampliar l’avantatge local. Quer va situar el 3 a 2 definitiu.

FIGUERES - PALAMÓS 3-1

El Figueres es va emportar el derbi empordanès contra el Palamós. El degà del futbol català es va avançar amb una diana de Barry, però els locals van capgirar el marcador a la segona meitat. Pime va escurçar distàncies només començar el segon temps. Pepu Soler va dinamitar el partit amb un doblet en tres minuts. El de Bellcaire va batre Marwan en el 74 i el 77. El travesser i el porter visitant van evitar que el resultat fos més ampli. El triomf consolida el Figueres com a segon classificat i enfonsa una mica el Palamós al pou de la classificació.

BESCANÓ - LLORET 0-3

Golejada del Lloret a Bescanó. El cellerenc Martí Carreras va obrir la llauna i Bautista i Vilà van tancar el partit en dos minuts a la segona part. L’expulsió de Gonzalez va deixar sense opcions el Bescanó. L’equip del Gironès encadena dues derrotes consecutives. El conjunt selvatà se situa a la zona noble de la classificació.