Catalunya és terra de patinatge i el pavelló de Fontajau n’ha tornat a ser testimoni. Les millors actuacions del patinatge català, estatal i del món, han emplenat un cop més el pavelló gironí amb la cinquena edició del Catalunya Stars, que ha culminat amb victòria per l’equip blau amb un total de 384,8 punts. Carla Escrich i Pere Marsinyach han estat els capitans de l’equip guanyador, que també ha comptat amb actuacions destacades com “Sinapsis” del Grup de Xou Gran del CPA Girona, medalla de bronze al mundial d’Argentina; Aleix Bou (CN Terrassa), campió de Catalunya i subcampió d’Europa i del món; o el Grup de Xou Petit del CPA Tona, proclamat campió del món en la seva modalitat.

L’equip groc, liderat per Llorenç Alvarez i Victòria Prat i amb l’actuació “Escalant” del CPA Olot, s’ha situat en segona posició amb 382,7 punts, mentre que la tercera plaça l’ha ocupat l’equip vermell, del vigent campió del món Pau García, amb 382,7 punts.

La cinquena edició del Catalunya Stars ha reunit fins a 30 actuacions del millor patinatge català de totes les modalitats -solo dance, lliure individual, grups de xou gran, petit i júnior, parelles i quartets- i per primera vegada a la història ha emplenat les més de 5.000 localitats disponibles, després d’ampliar l’aforament afegint una grada supletòria.