El GEiEG va encaixar una previsible derrota davant l’Homs Mataró, segon de la lliga, i allarga la mala ratxa, que ja és de cinc derrotes seguides. Ara les de Bernat Vivolas tenen un balanç de 3 victòries i 6 derrotes.

Després d’uns primers compassos de partit més equilibrats i en que les gironines fins i tot van gaudir de petits avantatges, el Mataró va posar una marxa més i va aconsegir la primera diferència significativa al final del primer quart (13-20). En el segon període les mataronines van consolidar l’avantatge i es van escapar de 17 punts en els últims instants (22-39).

Remuntar 17 punts al segon classificat es preveia gairebé impossible, però les gironines van sortir molt entonades a la represa i amb un parcial de 10 a 0 es van posar a només 7 punts. Va ser un miratge, perquè les visitants van respondre amb un 0 a 11 que pràcticament sentenciava el duel (32-50). Ho va seguir intentant el GEiEG, baixant de la barrera psicològica dels 10 punts, però ja era massa tard per buscar l’èpica i es va consumar una nova desfeta per les de Vivolas.