Nova patacada i oportunitat perduda de l’Olot per sortir del descens. L’arribada de Jonathan Risueño a la banqueta garrotxina no ha tingut l’efecte revulsiu esperat. L’equip volcànic va sumar la segona derrota consecutiva a la lliga, la quarta des que el tècnic valencià es va fer càrrec de la plantilla, en perdre 2 a 1 al camp de l’Alzira. La derrota manté l’Olot penúltim en posicions de descens i amb la possibilitat d’avui ser últim si l’Ebro guanya el seu partit.

La visita al Luis Suñer i Picó era una un partit clau en la lluita per la salvació. L’Alzira, amb tres punts més que els olotins, es trobava en posició de «play-out». No guanyar el partit significava per a l’Olot un pes a una motxilla cada cop més pesada.

Va ser l’equip local qui va avisar amb més claredat per avançar-se amb una rematada de Pitu al pal. Era el preludi del gol. Un minut després, Álvaro Gómez va batre Arnau Fàbrega per situar l’un a zero amb què s’arribaria la mitja part.

Risueño buscava solucions, però es va topar amb el segon gol de l’Alzira. Serra va fer el segon al minut sis de la represa. Amb un desavantatge de dos gols l’Olot va fer un canvi ofensiu per buscar l’empat, amb l’entrada de Coris al lloc de Serrano. Efecte immediat, ja que Coris i Bah van combinar i Forgas va escurçar distàncies al minut 54. A un partit a caixa o faixa, els visitants van acaronar de nou l’empat. Adrián va tapar una ocasió molt clara a Forgas al 77 i també va ser providencial per parar una rematada a Callís poc després. La reacció de l’equip era evident i, segurament, mereixia l’empat. La revifalla però, va ser tan clara com tardana, ja que als homes de Risueño els va faltar temps per aconseguir la igualada final.