Després d’un principi de curs fulgurant, el Bisbal Bàsquet està perdent pistonada i ahir va sumar la tercera derrota consecutiva davant la Penya B. Els de Carles Rofes van lluitar fins al final en un partit d’allò més discutit (64-63), però la fortuna va voler somriure als locals.

Tot i que el Sol Gironès Bisbal Bàsquet va arribar al descans per davant (37-42), l’equip no va saber mantenir la rauxa anotadora en la represa. Els baix-empordanesos només van anotar 21 punts els dos darrers quarts (la meitat que en els dos primers), i la victòria se’ls va anar escolant a poc a poc, especialment en un tercer quart gens lluït de cara a cistella.

Altra vegada una derrota per la mínima, després de la de la setmana passada per 76 a 78 contra el Castelldefels. És la tercera consecutiva i caldrà reaccionar abans que l’excepció es converteixi en dinàmica. Un incentiu més pel derbi de dissabte contra el Quart Germans Cruz.