Diari de Girona

Diari de Girona

Ansu Fati, a l’espera de rotacions per tenir minuts

La selecció espanyola afronta demà el seu tercer partit del Mundial de Qatar 2022 i les rotacions aquest cop sí que seran massives. Luis Enrique va reconèixer que a l’equip li va faltar «frescor» contra Alemanya i el fet que alguns jugadors estiguin ranquejats, com el cas de Gavi, obligarà als canvis.

Les rotacions de Luis Enrique poden propiciar que Ansu Fati tingui minuts. En realitat, nou jugadors encara no han disposat de minuts. A més d’Ansu Fati, els dos porters (Robert Sánchez i David Raya), Pau Torres, Eric Garcia, Guillamón, Marcos Llorente, Sarabia i Yerémi Pi no han tingut participació.

Ansu va mostrar un bon nivell en l’amistós davant Jordània, marcant un gol, però no ha jugat a Qatar. El seu estat físic és òptim. Als entrenaments se’l nota fi i amb bones sensacions. Tot i això, Lucho aquest cop no ha volgut saquejar en excés la davantera, amb Olmo, Asensio i Ferran de titulars els dos partits, donant entrada a Morata i Nico Williams posteriorment. El plantejament davant Japó serà totalment diferent i Ansu confia que els canvis massius que s’intueixen l’ajudin a tenir minuts.

Compartir l'article

stats