Berlusconi promet «un autobús ple de prostitutes» als jugadors del Monza si guanyen un club gran

El mandatari italià fa una polèmica promesa als seus jugadors durant un sopar nadalenc de l'equip

Silvio Berlusconi

Silvio Berlusconi / CECILIA FABIANO

EFE

L'italià Silvio Berlusconi, propietari del Monza, equip acabat d'ascendir a la Sèrie A, va prometre als seus jugadors durant el sopar de Nadal «un autobús ple de prostitutes» si guanyen un gran rival en la segona part de la temporada.

El nou Milan d''Il Cavaliere', als seus 86 anys, és ara el Monza, un equip que ha elevat a dalt de tot a base de talonari i que va catorzè en el campionat domèstic italià, nou punts per sobre del descens.

L'eufòria per la bona temporada, reconduïda pel nou tècnic Raffaele Palladino després d'un inici dubitatiu de Giovanni Stroppa, que va acomiadar després de cinc partits, va portar el magnat, líder del partit polític Forza Italia, a fer una promesa per als seus jugadors durant el sopar nadalenc que va tenir lloc aquest dimarts a la nit.

Estímuls

«Hem trobat un nou entrenador, que va ser seleccionador del nostre equip Primavera (equip sub 19). És bo, simpàtic, amable i capaç d'estimular els nostres nois. Jo també vull donar un estímul extra: ara ve el Juventus, el Milan, etc. i si guanyeu amb un d'aquests grans equips, faré que us posin un autobús ple de putes al vestidor», va dir un Berlusconi que acaba de tornar al Senat nou anys després de la seva expulsió per la seva condemna a quatre anys de presó per frau fiscal.

El vídeo va circular de pressa per les xarxes socials i és un dels més vistos del moment a Itàlia. No és la primera vegada que Berlusconi atrau tots els focus per declaracions des que és en el Monza. Ja al juny, quan es va consagrar l'històric ascens de l'equip que maneja, es va deixar portar per l'alegria del moment i es va atrevir a somiar amb el seu nou projecte futbolístic: «Ara contra l''Scudetto' i la 'Champions'».