Desapareix l'exjugador de Sevilla i Múrcia Mark van den Boogaart

Demanen ajuda per trobar el neerlandès qui, actualment, té 37 anys i pateix trastorns per depressió

Mark Van den Boogaart, durant un entrenament.

Mark Van den Boogaart, durant un entrenament. / Pilar Morales

EFE

Mark van den Boogaart, qui va ser futbolista neerlandès del Real Murcia la temporada 2009/2010, està desaparegut des del 6 de gener. Un anunci publicat per la seva família reclama ajuda per a trobar-lo.

L'anunci de  la desaparició de Mark van den Boogaart.

L'anunci de la desaparició de Mark van den Boogaart.

"Mark està desaparegut des del divendres 6 de gener. Pot ser que estigui a Espanya. Estem preocupats pel seu benestar i l'estranyem molt. Si has vist en Mark o si tens alguna informació que pugui ajudar-nos a trobar-lo, envia un correu electrònic a l'adreça informakmissing@gmail.com o telefonant al número 31 644 293420 o a la Policia", indica la crida amb una fotografia actual.

Van den Boogaart té 37 anys i pateix trastorns per depressió. Va recalar en el club grana el 2009 procedent del NEC Nimega del seu país i després d'haver estat prèviament al planter del Sevilla Futbol Club, que va ser el seu primer destí a Espanya en la campanya 2005/2006.,

Després d'abandonar la plantilla del Real Murcia, el migcampista va tornar a casa per fitxar pel BVV Barendrecht i va seguir la seva carrera fins que es va retirar el 2019 a l'edat de 33 anys en el AFC Amsterdam.