El GEiEG modernitza les seves instal·lacions

El club inicia el 2023 completant la renovació i ampliació dels equipaments de Sant Ponç i Palau amb més pistes de pàdel, tennis i gespa artificial al camp de futbol

La renovació s'afegeix a la millora de les sales de fitness que hi ha a Sant Ponç i Sant Narcís.

La renovació s'afegeix a la millora de les sales de fitness que hi ha a Sant Ponç i Sant Narcís. / GEiEG

El GEiEG ha començat el nou any estrenant les dues noves pistes de pàdel i les quatre de tennis de superfície ràpida Green Set a les instal·lacions de Sant Ponç, que completen el pla de millora que l’entitat ha executat els darrers mesos. Amb aquestes actuacions, el club amplia fins a vuit el número de pistes de pàdel, que el passat cap de setmana van acollir la 4a edició del Torneig La Croket, superant les 80 parelles inscrites.

El club disposa de noves pistes de pàdel.

El club disposa de noves pistes de pàdel. / GEiEG

Pel que fa a les pistes de tennis, s’ha substituït el terra i s’han renovat tots els elements exteriors i els suports de les xarxes, i acolliran dissabte vinent, el torneig social del club.

Les pistes de tennis també han estat objecte de millora.

Les pistes de tennis també han estat objecte de millora. / GEiEG

També funciona a ple rendiment el camp de futbol de Palau, després de la renovació de la gespa artificial d’última generació i la millora del camp de llançament d’atletisme.

El camp de futbol de Palau ha estrenat gespa d'última generació.

El camp de futbol de Palau ha estrenat gespa d'última generació. / GEiEG

Pel que fa a les sales de fitness de Sant Ponç i Sant Narcís, s’han ampliat la programació d’activitats dirigides amb més franges horàries i sessions virtuals de ciclisme indoor i implantat l’aplicació de monitoratge d’entrenament Aplifit. Actualment el GEiEG té activa una magnífica promoció d’alta de socis més fitness, amb quota d’entrada gratuïta. Trobareu tota la informació a geieg.cat.