El Madrid remunta en un segon temps extraordinari al Vila-real (2-3)

Els gols de Vinicius, Militao i Ceballos, aquest en el minut 86, capgiren el 2-0 inicial dels groguets

DDG. VILA-REAL

El Reial Madrid va aconseguir aparcar la seva crisi de resultats gràcies a una meritòria remuntada davant el Vila-real -pròxim rival del Girona diumenge- que li va permetre classificar-se per als quarts de final de la Copa del Rei. L’equip blanc va flirtejar amb l’eliminatòria durant gran part del partit després de completar una pèssima primera part (2-0), però va reaccionar després del descans i va aconseguir donar-li la volta al marcador (2-3). Els locals es van avançar amb els gols de Capoue i Chukwueze, però Vinicius, Militao i Ceballos van concretar la remuntada. Dos minuts abans del tercer i definitiu gol en el minut 86, això sí, Gil Manzano no va voler veure un clar penal en l’àrea madridista després que Militao atropellés a Morales.