El Figueres s’imposa al líder, l’Escala, i s’hi queda a només 5 punts

El Bescanó i el Palamós mantenen la ratxa, mentre que Can Gibert, Lloret i Banyoles tornen a punxar

El Figueres després de guanyar a l’Escala a Vilatenim. | UE FIGUERES

VIC - LLORET 3-0

El Lloret torna a caure, el passat cap de setmana contra el Vic (3-0) i ja encadena dues derrotes seguides. Després d’anotar Blanco un primer gol en pròpia, en els últims deu minuts de partit, els lloretencs van encaixar 2 gols més.

BESCANÓ - TORELLÓ 4-2

Després d’una primera meitat de domini rival, amb doblet de Cao, i de quedar-se el Torelló amb 10 per l’expulsió de Roura, el Bescanó va revertir el guió del partit, anotant 4 gols en els últims dotze minuts. Els locals encadenen així dues victòries seguides.

CAN GIBERT - GRANOLLERS 2-4

Tot i assolir Touray l’empat just abans del descans, el Can Gibert torna a punxar i encadena dues derrotes seguides.

PALAMÓS - BANYOLES 4-0

El Palamós està en ratxa i ja encadena 6 partits sense perdre, amb 4 victòries i 2 empats. La darrera, en un derbi gironí, marcat pel vent, contra el Banyoles, que acumula 3 derrotes consecutives. El Palamós ja va marxar al descans amb un 2-0 a favor, amb un primer gol de Mercader, aprofitant una badada defensiva, i un segon de penal. A la segona meitat, després d’una gran aturada de Marwane, Mercader aprofitava una contra per fer el tercer i Rodrigo s’encarregava de la cirereta final.

FIGUERES - L’ESCALA 2-1

El Figueres es manté com un coet i aconsegueix batre al líder, l’Escala, que només havia perdut un partit fins ara, i mantenir-se segons a la taula. Els figuerencs van començar per darrere al marcador, en avançar-se Marc Bech aprofitant una pèrdua dels locals, però només 4 minuts després, Pime assolia, de penal, l’empat. A la segona meitat, Albert Genís pescava una pilota solta al corner i anotava el 2-1 definitiu.