El Garatge Plana Girona no pot amb el líder

Tot i rebre un gol al primer minut, la bona defensa gironina va aguantar l’1 a 0 tota la primera meitat, però a la segona part van encaixar fins a 5 gols

Moi Aguirre intentant evitar el gol de Sergi Llorca.

Moi Aguirre intentant evitar el gol de Sergi Llorca. / FCB Hoquei

Andrea López Pastor

Tercera derrota consecutiva del Garatge Plana Girona contra un equip de la part alta de la taula i tercera derrota del cap de setmana d’un equip gironí contra el Barça. El repte del Girona CH, però, era majúscul, i malgrat encaixar fins a 5 gols a la segona part, els gironins van construir un mur defensiu que, amb la cirereta de tenir a Llaverola sota pals, va posar al líder contra les cordes, mantenint l’1 a 0 tota la primera meitat.

Joao Rodrigues no va deixar gairebé ni trepitjar la pista abans d’anotar el primer gol del partit, aprofitant un error en la sortida dels visitants. Davant del que semblava un avís, els de Ramon Benito van reaccionar amb una solidesa defensiva que no va deixar al Barça enfilar-se al marcador en tota la primera meitat. El segon gol va trigar, però després els blaugrana van agafar embranzida. Ja a la segona part, dos gols en un minut, de Pau Bargalló i Nunes, enfilaven el marcador a 4-0, i tres gols més de falta directa sentenciaven el 6-0 final.

El Girona tenia l’última opció a nou segons del final, amb Biel Nadal sol davant Carles Grau després que Llorca veiés la targeta blava, però una relliscada feia marxar als gironins amb el gust agredolç d’haver lluitat una derrota més que digne.

L'entrenador dels gironins, Ramon Benito, valorava la feina feta després del partit: «Hem fet una bona primera meitat, però davant de porta no hi ha manera. Després del descans, nosaltres hem fet una baixada d'intensitat i de físic i ells han entrat amb una marxa més. A pilota aturada, ens han trencat el partit».

Ara, els gironins posen ja el focus en el pròxim partit, dissabte (20h) contra el PAS Alcoi. «Sabíem que el Palau era molt difícil i ara tenim una autèntica final, a casa, contra l'Alcoi», assegura Benito.