L’Olot rep l’Ebre en un duel d’urgències per la salvació

L’equip d’Albert Blázquez, que és finalment el primer entrenador, vol fer bo l’empat al camp del Terol amb una victòria davant els aragonesos

Ernest Forgas en una imatge d'arxiu.

Ernest Forgas en una imatge d'arxiu. / Pau González / UE Olot

Jofre Amargant Bosch

Jofre Amargant Bosch

D’aquí a final de temporada, les quinze jornades que resten, l’Olot té finals en cada partit per mirar de mantenir la categoria. L’enfrontament contra l’Ebre al Municipal (16:30 h) és un duel d’urgències per a tots dos, que estan immersos tota aquesta temporada a la cua de la classificació.

El conjunt garrotxí, penúltim, i els aragonesos, cuers, tenen la necessitat meridiana de sumar els tres punts. L’equip d’Albert Blàzquez, que acaba agafant finalment el rol de primer entrenador, vol fer bo l’empat davant el líder, el Terol, amb un triomf que serveixi de punt d’inflexió, de resultats i mentalment. Tant ho necessita la plantilla com l’afició. L’última vegada que l’Olot va assaborir una victòria a casa va ser el 9 d’octubre davant el Formentera. Blázquez demana als aficionats que vagin al camp i animin per revertir la situació: «Ens agradaria que vingués molta gent a l’Estadi, sabem que els resultats també han d’acompanyar i hem de fer bon futbol. Tenim la majoria de jugadors d’aquí i és una motivació més veure el camp ple. En moments d’hores baixes estaria bé que l’afició ens donés suport».

L’Ebre també arriba amb la moral alta a la Garrotxa, ja que el cap de setmana passat va aconseguir la primera victòria del curs davant el Lleida. Amb sis fitxatges al mercat hivernal, els blanc-i-blaus esperen donar al tècnic Javier Genovès prou arguments per tenir opcions de salvar-se.

Tot i haver sumat només quatre punts lluny de l’Almozara, l’entrenador local no es refia de l’Ebre: «Ha tingut partits que ha pogut guanyar, de fet ha perdut tots els partits per resultats ajustats. Ens ho posaran complicat, és un equip molt consistent i que costa fer-los mal». El besaluenc podrà disposar detots els jugadors, a excepció dels lesionats de llarga durada.

Tant els uns com els altres han pagat cars els errors. Sense anar més lluny, en el duel de la primera volta entre tots dos equips, l’Olot va perdonar la sentència en un penal de Forgas a deu minuts del final. El davanter va errar i Salas va igualar el marcador just després.

El canvi de xip, revertir la dinàmica i aferrar-se a la 2a RFEF passa perquè l’Olot guanyi l’Ebre.

TEMES